Política de Privacitat

Et donem la benvinguda a aquest apartat web i et convidem al fet que llegeixis els següents termes abans d’introduir les teves dades personals.

Menors d’edat
Si ets menor de catorze anys, serà obligatori el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les teves dades personals. Si estàs accedint a aquesta web sense avisar als teus pares no has d’emplenar els formularis d’aquesta web.

Algunes consideracions
La teva privacitat i la dels teus familiars és important per a nosaltres i per això en aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits:

 • No sol·licitem informació personal tret que realment sigui necessària per prestar-vos els serveis que ens requereixis.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privadesa.

Aquesta Política de Privacitat pot variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa t’aconsellem que la visitis periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

Hem adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del Responsable: Centre Residencial de Calella Mar i Sol
 • Nom comercial: Centre Residencial de Calella Mar i Sol
 • NIF/CIF: B61585352
 • Adreça: C/ Costa i Fornaguera 112, 08370 Calella
 • Correu electrònic: mail@residenciacalella.com
 • Activitat: Residència per a l‘atenció i cura de les persones de la tercera edat.

A l’efecte del previst en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a una o diverses finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Solament anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats pels quals els requerim. Les mínimes possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les teves dades?
Les dades personals procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Formulari ofertes i promocions
 • Formulari ofertes de feina
 • Formulari per deixar un comentari en un dels articles del blog

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en residenciacalella.com estem tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Centre Residencial de Calella Mar i Sol deixarà de tractar les dades, exceptuant per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat es tracten les teves dades personals?
Quan un usuari accedeix a aquesta web i emplena un formulari, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Centre Residencial de Calella Mar i Sol.

Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, mail, telèfon, població, i una altra informació. Al facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Centre Residencial de Calella Mar i Sol, només com es descriu la present Política de Privacitat, incloent dades de salut del familiar.

A la web de residenciacalella.com existeixen diferents sistemes de recopilació d’informació personal i tracte la informació:

 • Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, correu electrònic, telèfon i missatge. Utilitzarem aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.
  T’informem que les dades que ens facilites estaran situades als servidors de GoDaddy.com, LLC (proveïdor de hosting on està allotjada la web) dins de la UE, i que es rebrà una còpia d’aquesta informació al correu electrònic mail@residenciacalella.com
 • Formulari de ofertes i promocions: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, correu electrònic, telèfon, promoció per la qual vol demanar més informació i missatge. Utilitzarem aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes i aportar tota la informació que necessitis sobre la promoció en qüestió, i altres promocions i serveis relacionats amb el centre que creiem que pugui ser del teu interès. T’informem que les dades que ens facilites estaran situades als servidors de GoDaddy.com, LLC (proveïdor de hosting on està allotjada la web) dins de la UE, i que es rebrà una còpia d’aquesta informació al correu electrònic mail@residenciacalella.com
 • Formulari ofertes de feina: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, correu electrònic, telèfon, població, experiència i CV. Utilitzarem aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i evaluar si tenim alguna oferta de feina que pugui encaixar amb el teu perfil en l’actualitat o en un futur. T’informem que les dades que ens facilites estaran situades als servidors de GoDaddy.com, LLC (proveïdor de hosting on està allotjada la web) dins de la UE, i que es rebrà una còpia d’aquesta informació al correu electrònic mail@residenciacalella.com
 • Formulari per deixar un comentari en un dels articles del blog: En aquest formulari sol·licitem les següents dades personals: Nom, Correu electrònic, web i comentari. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals sol·licitades és gestionar i verificar la veracitat del teu comentari sobre els articles que hi ha en el blog del Centre Residencial de Calella Mar i Sol. T’informo que les dades que ens facilites estaran situades als servidors de GoDaddy.com, LLC (proveïdor de hosting on està allotjada la web) dins de la UE, i que es rebrà una còpia d’aquesta informació al correu electrònic mail@residenciacalella.com

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per recolzar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.

D’acord a l’establert en el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Centre Residencial de Calella Mar i Sol amb domicili en C/ Costa i Fornaguera 112, 08370 Calella, serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Centre Residencial de Calella Mar i Sol, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Per quant temps conservarem les teves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Els documents sanitaris es conserven fins a 10 anys des de la marxa del resident.
 • Els documents del personal que hi han treballat a la residencia es conservan fins a 2 anys des de la seva marxa.
 • Mentre es mantingui la relació mercantil.
 • Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

 

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?
Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, residenciacalella.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa:

 • Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units. Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per ajudar a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de www.residenciacalella.com (incloent la teva adreça IP) que serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.
 • Hosting: GoDaddy.com, LLC, amb domicili a Estats Units. Més informació en: https://es.godaddy.com/. GoDaddy.com, LLC. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting.
 • Plataforma web: Aquesta web està desenvolupada amb WordPress. Més informació en: https://es.wordpress.com/. WordPress tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a la web residenciacalella.com. La residència disposa d’una intranet pròpia per a familiars i treballadors desenvolupada amb Moodle (https://moodle.org). La finalitat d’aquesta intranet és informar als treballadors i familiars de les novetats, serveis i activitats que es realitzen al centre.
 • Aegerus: Sistema d’Informació per a Residències Assistides i Sociosanitàries te com a finalitat poder emmagatzemar totes les dades personals dels residents que es tracten a la residencia i centre de dia, aqueste dades estan guardades per a poder tractar i fer seguiments amb el nostre equipo medic.(https://www.aegerus.net/index.htm?db=B61585352siss)
 • Apen: especialistes en la implantació i el manteniment d’equips informàtics, aportant solucions per a la gestió de les empreses amb l’objectiu de millorar la capacitat competitiva dels nostres clients. Té com a finalitat emmagatzemar totes les dades comptables de cada resident dins de la seva plataforma per així poder gestionar-la d’una manera òptima.(https://apen.es/)
 • Assessoria/Gestoria: MC Associats amb domicili a Cerdanyola, Espanya tractarà les teves dades en cas de contractar un servei amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’assessoria/gestoria.

 

Dades de navegació
En navegar per residenciacalella.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreça IP, ubicació geogràfica aproximada, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:
• Google Analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades
Centre Residencial de Calella Mar i Sol es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb l’establert en la normativa vigent de protecció de dades.

Aquesta web inclou un certificat SSL (https://seal.godaddy.com/verifySeal?sealID=cS2zjWjVkah1URlhv5QLo8twRuJH9Oz9rPKRsLFUS69ppHgITumlpM9ukj3g) Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera integra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre el servidor i usuari web, i la seva retroalimentació, està totalment cifrada i encriptada.

Centre Residencial de Calella Mar i Sol no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Centre Residencial de Calella Mar i Sol s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per Centre Residencial de Calella Mar i Sol per processar les dades del client (inclòs col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se Centre Residencial de Calella Mar i Sol, haurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades
Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a innmamerino.com exonerant a Centre Residencial de Calella Mar i Sol, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.
Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment
L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Centre Residencial de Calella Mar i Sol en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

Revocabilitat
El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable a qualsevol moment comunicant-ho a Centre Residencial de Calella Mar i Sol en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets ARC. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat
Residenciacalella.com es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, Centre Residencial de Calella Mar i Sol anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials
D’acord amb la LSSICE, residenciacalella.com no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis de la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.
Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, residenciacalella.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 22-05-2018.
T’agraïm el temps dedicat a llegir aquesta política de privacitat.